Anmeldelse: Suite 507


Af Carina Blangsbøll

Inden de to magikerne indtager det lille rum, vi sidder i, går snakken blandt publikum om alt fra sorte tryllekåber til Busters verden. Denne aften er de mange fremmødte en blandet skarer som alle har noget til fælles – de vil gerne forundres.

Showet foregår i Teatret ved Sorte Hests foyer, og det gør det hele lidt mere intimt, end det ville have været på en stor scene. Som publikum sidder vi tæt på hinanden og tæt på trylleriet – så der er virkelig tale om close up magic!

Showet virker meget let og selvkørende takket været de to tryllekunstnere David Tholander og Morten Deurell som både ser og taler til publikum, hvor de er. Det giver en rolig atmosfære, hvor der er plads til overraskelser og latter. Sproget skifter også hurtigt fra dansk til svensk og tilbage igen, da en svensktalende kvinde bliver hevet på scenen. Hele atmosfæren og overskuddet omkring det at performe er virkelig rart at opleve.

Rummet, Suite 507, som David og Morten ønsker at skabe for os, bliver skabt. Det føles nemlig ikke som om vi bare sidder i Teatret ved Sorte Hests foyer. Vi befinder os simpelthen i Suite 507, hvor magien sker, og verden udenfor syntes fjern.

På den måde er entertainerværdien høj, så de 75 minutter, showet cirka varer, flyver af sted, og vi er underholdt hele vejen igennem. Vi oplever alle de gamle tricks i nye former, og der er både grin, væmmelse og forundring blandt publikum under de mange numre. Med synsbedrag og illusioner bliver vi lokket til at lade os narre, og de to spilmestre rammer med deres stil og skævhed hovedet på sømmet

 

Hvem: Suite 507 v. Sorte Hest
Hvor: København V
Hvornår: 5.-19. jan. 2017
Foto: Suite 507 // Teatret ved Sorte Hest