Scene Nyt: DER SKAL MOD TIL


der-skal-mod-til

DER SKAL MOD TIL

Tirsdag den 25. oktober 2016 har C:NTACT premiere på ‘DER SKAL MOD TIL’. Med denne forestilling tager C:NTACT hul på endnu et følsomt tema og beskæftiger sig med vigtige emner som ensomhed og sårbarhed. Forestillingen er gratis at se, og på scenen kommer du til at møde 14 unge mennesker med hver deres historie og hver deres oplevelse af verden. Et af koncepterne er nemlig, at de medvirkende selv har været med i udviklingen af manuskriptet, og på den måde kommer de nu til at indvie os, som publikum, i deres liv.

Vi har spurgt en af de medvirkende, Laura Anna Michelsen, om hendes tanker om forestillingen.

Hvorfor skal andre se ‘DER SKAL MOD TIL’?

‘DER SKAL MOD TIL’ er en forestilling om psykisk sårbarhed. Noget som vi ved alt for lidt om. Kom ind og oplev en verden af psykisk sårbare lidelser, som vil gøre, at du går derfra med undren, og måske kan du endda se, hvis du eller dine nærmeste har det svært og har brug for hjælp.

Hvad har det gjort for dig at medvirke i forestillingen?

Det har givet mig mulighed for at fortælle min historie. Mit mål med dette projekt er at kunne hjælpe andre med at forstå, at de ikke er alene, og det er fint at bede om hjælp. Det var noget, jeg selv havde svært ved – og stadigvæk har – så jeg håber, jeg kan hjælpe andre.

Har du set nogle af C:NTACTs opsætninger før?

Nej, det har jeg ikke, men det har jeg i den grad lyst til i fremtiden. Jeg synes, at C:NTACT er et super fedt koncept, som virkelig tager fat i nogle vigtige emner.

Hvordan kom du med i forestillingen?

Jeg så i C:NTACTs opslag på Facebook, at de søgte medvirkende. Der stod en mail, jeg skrev til, og det næste øjeblik var jeg til samtale ude på Edison Teater. De var meget betaget af min historie, og så var jeg med.

 

Se mere og bestil gratis billetter her

 

Hvem: C:NTACT
Hvor: Frederiksberg C
Hvornår: 25. okt. – 18. nov. 2016
Foto: Jon Bjarni Hjartarson