Scene Nyt: ERASMUS MONTANUS genopsættes i 2019


’ERASMUS MONTANUS’ genopsættes på Aarhus Teater til næste år

Hvis du ikke fik oplevet Lollikes Reumertvindende opsætning af ’Erasmus Montanus’ på Aarhus Teater sidste år, har du nu muligheden! Forestillingen genopsættes nemlig i 2019.

Christian Lollike gentænkte sidste år – i anledningen af Aarhus som kulturhovedstad 2017 – den gamle Holberg klassiker ’Erasmus Montanus.’ Opsætningen blev anmelderrost og vandt hele tre Reumertpriser for hhv. Årets Teaterforestilling, Årets Scenedesign og Årets Mandlige Hovedrolle. Derudover spillede forestillingen for udsolgte sale til stor ærgrelse for de publikummer, som ikke nåede at få billet.

Nu har Aarhus Teater meldt ud, at de til næste år genopsætter succesen. Og denne gang spiller forestillingen ikke kun i Aarhus men også i København. Rollerne besættes af stort set de samme skuespillere som i 2017, dog vil Bjarne Henriksen overtage afdøde Ole Thestrups rolle som Jeronimus. Desuden vil rollen som Per Degn i Aarhus blive spillet af Jacob Madsen Kvols, mens den i København spilles af Lars Brygmann.

Så hvis du var en af de mange, som ærgrede sig over ikke at opleve opsætningen i 2017, eller hvis du bare rigtig gerne vil gense successen, har du nu chancen for at sikre dig en billet. Forestillingen kommer til at spille fra 16. februar til 16. marts 2019.

 

Se vores anmeldelse af forestillingen fra 2017 her

Se mere på Aarhus Teater

Foto: Emila Therese