Scene Nyt: Stor Ståhej For Ingenting


Det er sommer. Det er sol og det er varmt i København. I Ørstedsparken er der Shakespeare til folket. Gratis underholdning i solskinsvejret, teater i skyggen af de store grønne træer og så er der kærlighed i luften.

Som publikum, må man både holde picnic og sidde og flette fingre med sin kæreste. Man kan selvfølgelig også komme alene, der er plads til og adgang for alle. Medvirkende i kærlighedsbomben er Mads Riisom, Marie Bach, Patricia Schumann og Morten Brovn.  Den sprudlende sommerkomedie varer 75 minutter, så du kan stadig nyde de lune sommernætter. Der er knald på farver, charme og humor i udendørsteateret ’Stor ståhej for ingenting’. Du behøver ikke at være Shakespeare-superfan eller kende alle hans værker, du behøver faktisk bare at møde op.

Måske har du set SHAKES før, for det er det 4. år de laver Shakespeare til folket. Forestillingen er lavet af SHAKES, som er et kollektiv af kunstnere der ønsker at Shakespeare skal være til alle. ’Stor Ståhej For Ingenting’ er lavet i samarbejde med Folketeateret og instrueret af Thomas Hwan. Så hvis du har brug for lidt kærlighed, så spiller forestillingen mandag til lørdag kl. 18:30 indtil den 22. juni.

Se mere her

Foto: Thomas Cato