Vi Anbefaler ! – Del 6 af 6


venter-paa-far

Venter På Far – Glemmer Du

Handler om:

Anne Dorte Michelsen, Gitte Naur, Julie Michelsen og Cæcilia Glode fører os tilbage til tiden før kvindefrigørelsen og tegner samtidig et portræt af en tid, fra før vi fik bil, og inden kvinder fik løbesko. Med en perlerække af udvalgte sange fra 1930-1945 er blikket vendt mod dansk musiks guldalder. Kittlerne er smidt, men viserne bliver som vor husmor sang dem.

 

Du skal glæde dig fordi:

Du denne gang får en teaterkoncert der hylder 1930-1945’ernes stærke kvindestemmer. Med Venter På Fars peppede toner og kærlige håndelag får du serveret smagfulde toner fra Karen Jønsson, Marguerite Viby, Liva Weel, Elga Olga, Bodil Kjer og Hannah Bjarnhof. Så du kan godt glæde dig til et 2 timers musikalsk genhør med sange som ‘Hvorfor Er Lykken Så Lunefuld’, ‘Solitudevej’ og ‘I Dit Korte Liv’.

 

Efter spilleperioden på Aveny T skal teaterkoncerten på danmarksturné.

Premiere: 12. September 2016

Foto: Robin Skjoldborg

Se mere her: Aveny T

 

Med disse 6 anbefalinger har vi givet dig et lille udpluk af, hvad vi glæder os til i efterårssæsonen 2016! Vi ser frem til at dele oplevelserne med dig her på Scenekanten. Husk at der er massere af grunde til at glæde sig, og heldigvis er der også mange andre forestillinger at se frem til i år!

 

Vi har nu set forestillingen og du finder vores anmeldelse her