Vi Glæder Os! Del 1 af 6


Efter en varm sommer uden den sædvanelige teaterdosis glæder vi os hos Scenekanten til, at efterårets teatersæson for alvor sætter i gang. I løbet af de næste dage præsenterer vi dig derfor for 6 forestillinger, som du kan glæde dig til at opleve i efteråret 2018. Det gør vi i hvert fald.

Først giver vi dig:

Disneys musical Tarzan

Handler om:

Musicalen handler om menneskedrengen Tarzan, der vokser op blandt gorillaerne i den vestafrikanske regnskov. Som voksen møder Tarzan andre mennesker i regnskoven, og herigennem bliver han konfronteret med sit menneskelige bagland. Forestillingen er baseret på Chris Buck og Kevin Limas Disney-tegnefilm fra 1999, som er en fortolkning af Edgar Rice Burroughs klassiker ‘Tarzan of the Apes’ fra 1912, som var første del i Burroughs serie af romaner om Tarzan.

 

Du skal glæde dig fordi:

For det første er musicalen med musik og tekst af den Oscar-belønnede og syvdobbelte Grammy-modtager Phil Collins. Herudover er rollelisten præget af flere talentfulde gengangere fra Fredericia Teaters opsætninger. Heriblandt Kim Ace Nielsen i rollen som Tarzan, mens rollen som Jane bliver varetaget af Bjørg Gamst, som i 2017 spillede rollen som Esmaralda i Fredericia Teaters opsætning af ‘Klokkeren fra Notre Dame’ på Gamle Scene. Diluckshan Jeyaratnam, som netop har spillet hovedrollen i teatrets opsætning af ‘Prinsen af Egypten’, skal spille rollen som aben Terk, mens Teit Samsø, som senest stod på scenen som Tommy Seebach i opsætningen af Seebach-musicalen, skal spille alfaaben Kerchak. Sangstemmerne skulle altså være sikret, og mon ikke vi også kan forvente et par liansving i scenografien?

 

Premiere: 5. oktober 2018

Foto: Fredericia Teater, PR foto

Se mere her: Fredericia Teater