Vi Glæder Os! Del 6 af 6


MØDRE

Handler om:
Mødregrupper; den vågne mor, den trætte mor og om moderskabet generelt. På scenen bliver vi præsenteret for fire kvinder, der alle mødes på tværs af forskelligheder i livets nye rolle som mor. Vi hører om det gode og det mindre gode, og hen mod slutningen bliver vi forhåbentlig lidt klogere på forskellighederne, der hører livet til.

 

Du skal glæde dig fordi:
Der findes mødregrupper! Og det er jo i sig selv noget at glædes over. Forestillingen fejrer, at det igennem snart 50 år har været muligt at komme i mødregruppe og dele glæder og bekymringer fra det nye liv som mor. Desuden er der en masse kvinder og mødre involveret i forestillingen og dens tilblivelse; forestillingens tekst er skrevet af Anna Bro, Christina Sederqvist, Julia Lahme og Mette Marie Lei Lange. Mens vi på scenen kommer til at opleve Lykke Sand Michelsen, Julie R. Ølgaard, Mathilde Norholt og Szhirley. Folketeatret kalder forestillingen for et comedyshow i babyformat, og spilletiderne ligger primært i dagtimerne, så alle har mulighed for at tage baby under armen og få årets teaterbarselkick.

 

Premiere: 12. april 2018

Foto: Gundmund Thai

Se mere her: Folketeatret

 

Med disse 6 forestillinger har vi givet dig et lille indblik i, hvilke forestillinger vi ser frem til at opleve i resten af sæson 2017-18! Vi glæder os til at dele oplevelserne med dig her på Scenekanten. Der er massere af grunde til at glæde sig, og heldigvis er der også mange flere forestillinger at se frem til i forårssæsonen 2018!