Vi Glæder Os! Del 6 af 6


Monty Pythons Spamalot

Handler om:

Kong Arthur samler sine riddere for at forsvare England mod de lettere irriterende franskmænd som vil overtage landet. Med sig har han bl.a. en frygtløs ridder, en tapper ridder og en belæst ridder samt sin tro følgesvend, tjener (og hest!) Patsy. På sin færd møder Kong Arthur Lady of the Lake som guider ham i hans søgen efter den hellige gral.

Du skal glæde dig fordi:

Monty Pythons Spamalot rummer alt fra kokosnødder til dræberkaniner og irriterende franskmænd. Stig Rossen spiller Kong Arthur, og Lise Baastrup spiller Lady of the Lake, så chancen for god lyd er derfor lige forhøjet en tand! Desuden har Henrik Lykkegaard oversat forestillingen, som også har spillet med stor succes de seneste to sæsoner på Odense Teater. Ydermere vandt Broadways Spamalot i 2005 Tony Award for ’bedste musical’.

 

Premiere: 22. marts 2017

Foto: Miklos Szabo // Tivoli

Se mere her: Tivoli

 

Med disse 6 forestillinger har vi givet dig et lille indblik i, hvad vi glæder os til i resten af sæson 2016-17! Vi ser frem til at dele oplevelserne med dig her på Scenekanten. Husk at der er massere af grunde til at glæde sig, og heldigvis er der også mange flere forestillinger at se frem til i år!