CPH Stage 2017 – Gratis Arrangementer


Gratis arrangementer på CPH Stage 2017

Festivalen byder ikke kun på forestillinger. Vi bliver også inviteret ind i den ellers lukkede scenekunstverden i form af en masse gratis arrangementer – ja, flere gratis glæder til os! Der bliver inviteret til talks med spændende emner og inspirerende mennesker. Der bliver inviteret til fest og til loppemarked, og du kan finde et par af de gratis glæder her.

 

International fredagsbar, Sort/Hvid, 2. juni kl. 22.30
Sort/Hvid inviterer til international fredagsbar i deres helt nye og top-tjekkede lokaler ude i Kødbyen. Mød alle de internationale arrangører, kunstnere, instruktører, skuespillere osv. Ergo, fest og fald i snak med scenekunstens verden. Oplagt sted at starte sin festlige weekend og slutte en lang festivals dag af.

 

Teknologiens påvirkning på scenekunstens fortællinger, Skuespilhuset, 8. juni kl. 15.30
Denne event er en af de såkaldte Talks på årets festival.
En amerikansk professor i dramaturgi, en instruktør og underviser på Den Danske Filmskole samt en producer vil diskutere og give deres meninger til kende mht. teknologiens påvirkning på scenekunstens fortællinger.
Hvilke udfordringer og muligheder byder internettet, sociale medier og VR på i forhold til narrativer i scenekunsten, og kan vi lære noget af den allestedsnærværende gamification?
Talken styres af Jesper Pedersen, dramaturg ved Teater GROB.
NB Talken foregår på engelsk
Læs mere om det her

 

Teaterloppemarked, Lorrys Have foran Riddersalen, 10. juni kl. 10
Traditionen tro byder CPH Stage igen i år på et loppemarked. Et teaterloppemarked. Og hvad er det så? Ja, det er et loppemarked, hvor de forskellige teatre sælger ud af deres ting. Både store og små teatre deltager og giver dig chancen for at få fingre i helt unikke, og nok også ganske almindelige, kostumer og rekvisitter. Riddersalen ligger i år have til årets CPH Stage loppemarked.

 

Topfoto: Maria Hald