CPH Stage 2017 – for de mindste


3 forestillinger til de mindste

På trods af mine 23 år er jeg stor fan af børneteater. Teater rettet mod børn har en eller anden magi over sig. Den der evne til at forklare og vise ting så simpelt at man kan få de smås opmærksomhed, overrasker og imponerer mig hver gang.
Her har jeg udvalgt tre børneegnede forestillinger på CPH Stage og to af dem er endda helt gratis!

 

Når Byen Sover, Marionetteatret i Kongens Have, 3-10. juni på forskellige tidspunkter formiddag og eftermiddag
‘Når Byen Sover’ er en poetisk dukkeforestilling for store og små. Den handler om alt det, der sker med byen, når vi lukker øjnene. Forestillingen er gratis og er med sin placering i Kongens Have oplagt at slå sammen med en picnic, leg på legepladsen eller blot afslapning under den danske (og forhåbentligt) varme sommerhimmel.
Mød blot op foran teatret inden start!

 

Romeo&Julie!, Teaterøen, 2. juni kl.16 og 10. juni kl. 17
Asterions Hus opsætter Shakespeares største kærlighedshistorie i børnehøjde. De lover alt fra ormedans og forelskede sumobrydere til gartnerkor og inderlig ballet i trillebøre. Hvilket må siges ikke at være den traditionelle opsætning af historien, men jeg tror, det er lige præcis det, der virker i de smås øjne.
Billetter købes her

 

Jekyll On Ice, Riddersalen, Lorrys have, 2. Juni kl. 10.30 og 3. Juni kl. 11
Paolo Nanis sjove, runde og elskelige figur, Jekyll er issælger, og han har sin helt egen måde at drive forretning på. Hans selvbyggede is-vogn er udstyreret med alt, hvad hjertet begærer og der loves en sjov, absurd og magisk oplevelse. Forestillingen er gratis og I skal blot møde op foran Riddersalen. Se en kort trailer her

 

Topfoto: Paolo Nani Teater