Vi Glæder Os! Del 6 af 6


DETTE ER VAND

Handler om:

Vi møder kildevandssælgeren, P, på den værste dag i hans liv. Verden er blevet empatiløs og menneskers hensynsløshed har taget over. P er måske det eneste venlige menneske tilbage, og i hans søgen efter ægte relationer forsøger han, alt hvad han kan, at række ud efter mennesker omkring ham. Mens hensynsløsheden har taget over, og folk kæmper mod hinanden, griber vandet ind for at tage sin hævn over den gale menneskehed.

 

Du skal glæde dig fordi:

Det lyder dystert, trist, måske ligefrem tungt. Men emnet er universelt og aktuelt. I en verden fuld af selviscenesættelse, selvrealisering og andre begreber med selv- foran, sætter ‘DETTE ER VAND’ medmenneskelighed, hensyn og nærvær i søgelyset. Og jeg er sikker på, at det hele godt kan gå hen og blive ret morsomt. Forestillingen beskrives som ’en slags komedie’ om mennesker og verdens undergang fuld af dyster humor. På scenen kan du blandt andet opleve Julie Zangenberg, levende animationer og helt nyt musik. Den reumertvindende dramatiker Anna Bro står bag manuskriptet, som er inspireret af David Foster Wallaces ‘DETTE ER VAND – Tanker om at leve som humanist’.

 

Premiere: 31. oktober 2018

Foto: Karoline Lieberkind

Se mere her: Teater Katapult

 

Med disse 6 forestillinger har vi givet dig et lille indblik i, hvilke forestillinger vi ser frem til at opleve i starten af sæson 2018-19! Vi glæder os til at dele oplevelserne med dig her på Scenekanten. Der er altså massere af grunde til at glæde sig, og heldigvis er der også mange flere forestillinger at se frem til i efterårssæsonen 2018!