CPH Stage 2017 – tre gratis forestillinger


3 gratis forestillinger under CPH Stage 2017

Findes der noget, der er bedre end teater? Ja, måske lige gratis teater.
CPH Stage 2017 har lidt af det hele på menuen, og her kommer tre forestillinger, jeg uden tvivl bliver nød til at se. To af dem er endda under åben himmel. Vi krydser fingre for godt teatervejr!

 

Richard D. 3., H.C Ørstedsparken, 31. maj- 10. juni kl. 18.30 (alle dage undtagen søndage)
SHAKES opfører i år deres fortolkning af Shakespeares mest spydige satirer Richard D 3. Deres undertitel er; En teaterfest om magtbegær og selfies – så er man ligesom solgt. Jeg er i hvert fald.
Der er lovet vilde kostumer, japansk karaoke og Shakespeares eksplosive poesi. En blanding jeg personligt bliver nød til at se.
Forestillingen foregår under åben himmel i H.C Ørstedsparken og du skal blot møde op i parken.

 

Der Skal Mod Til, Edison, 3. juni kl. 15
Denne forestilling har jeg set to gange før, og begge gange er den sluttet med stående ovationer. Den er rystende og rammende, for på scenen fortæller en gruppe sårbare unge deres egne historier med deres helt egne ord. Ordene omhandler alt fra psykiske sygdomme, diagnoser til følelsen af ikke at høre til i vores samfund. Efter forestillingen kan der ovenikøbet stilles spørgsmål til de modige unge mennesker.
Billetter kan bestilles gratis her

 

Midsummer Stories 1,2,3 og 4, Mødested hhv. Skuespilhuset, Folketeatret og Nørrebro Teater, hhv. 6 og 7 juni på Skuespilhuset, 8. juni og 9. juni kl. 21
Fire nordiske dramatikere fra Island, Sverige, Norge og Danmark har sammen skrevet et stykke under det fælles tema “AT SE”. Stykket spilles i fire korte afsnit af hver 15 minutters varighed. De bliver opført site-specific i Københavns historiske centrum, hvor publikum guides fra sted til sted. Alt efter hvilken dag man dukker op, er der ikke intet mindre end alt fra 8 til 13 skuespiller krediteret pr. forestilling, bl.a. Jens Jørn Spottag, Peter Christoffersen, Benedikte Hansen og Rosalinde Mynster, så jeg tror, det bliver en fuldstændig intens affære.
Mød blot op på de angivende mødesteder.
Få overblik og komplette krediteringer her

 

Topfoto: Jon Bjarni Hjartarson